Prijs Gratis
Categorie Esoterie en Spiritualiteit
gepubliceerd datum 20/07/2018
Bekeken 301
Land Netherlands

John Townley: Astrologische Cycli


De hoogte- en dieptepunten in het leven
De orde in ons leven wordt bepaald door ritmen en kringlopen. En zoals bijvoorbeeld onze hartslag, ademhaling en hersengolven bepaalde cycli vertonen, zo kent ook het gebeurtenissenpatroon van ieder mens zijn eigen, regelmatige ritme. Dat dit ritme zich voltrekt volgens de wetmatigheden van de horoscoop spreekt vanzelf, omdat de invloed van de planeten en hun afwisselende cycli op het menselijk gedrag net zo onomstotelijk vastligt als de mathematiek van de astronomische mechanica.
Het doel van dit boek is enerzijds de algemene betekenis van bepaalde planetaire kringlopen te begrijpen, anderzijds deze algemene betekenis te herleiden tot specifieke gebeurtenispatronen, welke wetmatig uit het individuele, eenmalige karakter van ieders horoscoop voortspruiten. Door de nauwkeurigheid van Townleyss waarnemingen kunnen wij onze kennis vergroten over wat precies onze drijfveren zijn en over wat wij in het leven in het algemeen van onszelf kunnen verwachten.
Uitg. Schors, ingenaaide paperback. In goede staat.

Voor mijn gehele aanbod (ruim 3000 boeken op het het gebied van spiritualiteit, psychologie, theologie ... ) gebruikt u de zoekterm 'Boekjeswijzer' en laat u zoeken in 'titel en beschrijving'. U kunt ook contact met mij opnemen en dan mail ik u een directe link.

Naam: Hans O


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Het slimme onbewuste - Ap Dijksterhuis
   Het slimme onbewuste - Ap Dijksterhuis
   Esoterie en Spiritualiteit - Zoetermeer - 5.50 Euro €

   Het slimme onbewusteAp Dijksterhuis

  • Paranormale kracht van Tarot
   Paranormale kracht van Tarot
   Esoterie en Spiritualiteit - Leersum - 10.00 Euro €

   65 prachtige kaarten, die u helpen een brug te slaan tussen uw spirituele intuïtie en de eeuwenoude kennis en betekenis van de TAROT. In de begeleidende gids laat spiritueel medium John Holland u kennismaken  met de betekenis van de kleuren, vormen e...

  • Zelf pendelen
   Zelf pendelen
   Esoterie en Spiritualiteit - Gorinchem - Gratis

   Zelf pendelenGeschreven door Sig LonegrenUitgebreid oefenboekAls het boek opgestuurd moet worden kan dat als brievenbus post €4,25


   
  verkoper:


  Hans O

  Lokatie: eindhoven - Netherlands


  Generated in 0.033025026321411 ms