ID: 48348
Omschrijving
4 hardcaft kookboeken van Ron Blaauw.
Vier kookboeken, elk gewijd aan een jaargetijde met daarin seizoensgebonden recepten, vaak met gebruik van regionale producten. Elk seizoen van drie maanden begint iedere maand met informatie over diverse producten en kooktechnieken, geschreven door Jeroen Thijssen, culinair journalist bij het dagblad Trouw. Hierna volgen de recepten van tweesterrenchef Ron Blaauw waar die beschreven producten in worden verwerkt. De recepten zijn voor iedere thuiskok met een beetje ervaring uitvoerbaar. Een leuke kookboekenserie waarin ook de boeren, vissers, jagers, zuurkoolmakers, bakkers enz. aan het woord komen over hun product en de kwaliteit die ze nastreven.
de boeken zijn nieuw, ongebruikt. dus ook zeer geschikt als kado!
roduct en de kwaliteit die ze nastreven.
Vier kookboeken, elk gewijd aan een jaargetijde met daarin seizoensgebonden recepten, vaak met gebruik van regionale producten. Elk seizoen van drie maanden begint iedere maand met informatie over diverse producten en kooktechnieken, geschreven door Jeroen Thijssen, culinair journalist bij het dagblad Trouw. Hierna volgen de recepten van tweesterrenchef Ron Blaauw waar die beschreven producten in worden verwerkt. De recepten zijn voor iedere thuiskok met een beetje ervaring uitvoerbaar. Een leuke kookboekenserie waarin ook de boeren, vissers, jagers, zuurkoolmakers, bakkers enz. aan het woord komen over hun product en de kwaliteit die ze nastreven.
de boeken zijn nieuw, ongebruikt. dus ook zeer geschikt als kado!
roduct en de kwaliteit die ze nastreven.